portfolio

U kunt mijn fotografie bekijken in de submenu’s. Op deze website is veel en divers werk te zien. Ik blijf het fijn vinden om als fotograaf op diverse vlakken actief te zijn. Met een voorliefde voor het portret op locatie. Heeft u interesse in mijn werk, bel of mail me dan gerust om vrijblijvend de mogelijkheden te overleggen. Voor particuliere portretfotografie of een bruidsreportage kunt u een prijslijst en voorbeeld bij me aanvragen. Prijsinformatie over portretfotografie is ook te vinden op info

portret

Ik verzorg graag uw zakelijke portretten voor website, linkedin, bedrijfsbrochure, personeelsblad, klanten magazine, etc. Ik probeer hierin een juiste balans tussen persoonlijkheid en zakelijke uitstraling te vinden. Ook bij bedrijfsportretten is het belangrijk dat u zichzelf herkent in de foto. Een ontspannen en ongedwongen sfeer tijdens de fotografie is hiervoor essentieel.

Ook fotografeer ik voor particulieren: een bijzonder portret is een tastbare herinnering voor het leven. Een markering van een bijzonder moment, of zomaar, om iemand mee te verassen. Ook voor bijvoorbeeld groepsfoto’s, zwangerschapsfotografie of kinderportretten kunt u bij me terecht.
Graag neem ik de tijd om er iets bijzonders van te maken. Ik geniet ervan als iemand blij is met hoe hij of zij op de foto staat.
Ik kom bij u thuis of op een andere binnen- of buitenlocatie fotograferen en indien nodig neem ik studiolampen of ander flitslicht mee. U kunt dus in uw eigen vertrouwde omgeving geportretteerd worden. Of we kiezen een mooie plek in het bos, aan het water of in uw eigen tuin.
U kunt bij mij vrijblijvend meer informatie en een prijslijst aanvragen. Zie ook het tabblad info.

product

Uw product op een aantrekkelijke manier weergeven is voor mij een leuke uitdaging waarin ik veel creativiteit kwijt kan. Graag verzorg ik hierbij aanvullende styling waarmee de uitdrukkingskracht van de productfoto versterkt wordt. Ik overleg met u over wat u uit wilt stralen met uw product en welke doelgroep u aan wilt spreken. Dit alles vertaal ik in een sfeer, kleur, compositie, kortom: beeld. Eventueel in samenwerking met een stylist. De fotografie kan op vrijwel iedere gewenste locatie plaatsvinden. Studiolampen of ander flitslicht neem ik mee om te gebruiken als hoofdlicht of aanvullend licht. Ook kan ik voor u duidelijke en heldere, eventueel vrijstaand gemaakte, producten fotograferen in een studiosetting. Geschikt voor webshops, catalogussen en brochures.

reportage

Reportagefotografie is een veelomvattend onderdeel. Een fotoreeks kan bijvoorbeeld uitdrukking geven aan het imago dat u met uw bedrijf wilt neerzetten. Graag denk ik met u mee over wat u wilt bereiken met uw (bedrijfs)reportage. Deze fotografie kunt u gebruiken voor uw website, brochures, bedrijfsmagazine of personeelsmagazine.
Tevens maak ik reportages van bijvoorbeeld evenementen, vergaderingen, bijeenkomsten en openingen voor particulieren, bedrijven en de culturele sector.
Ook voor feest- en bruidsreportages kunt u bij me terecht.

wasteful thinking

Drie projecten gemaakt ism styliste Nancy Fleskens, waarbij materiaal dat we allemaal kennen eens heel anders gebruikt wordt. Wasteful Thinking I is een serie interieurfotografie met stoffen gemaakt van restmaterialen: stukjes skai leder, vlieseline, lipjes van blikjes, koffiepads en restjes katoen. Wasteful Thinking II is een serie bestaande uit duo’s van een “meisje” gecombineerd met een foodtableau. Wederom gestyled met restmaterialen als stukjes skai leder, plastic zakken en papier. Bij het derde project zijn van zwarte pasta een haarstuk, armband en “borduurwerk” gemaakt. De nieuwste serie “Band” geeft een tweeling weer met onlosmakelijke band, gefotografeerd in verband. Nancy heeft hierbij een styling gemaakt van resten verbandgaas. Dit werk is te koop op grootformaat afdrukken. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

culinair

Ik heb jarenlange ervaring opgedaan in met name de culinaire productfotografie en bijbehorende setstyling. Inspelen op trends en hieraan een eigen draai geven vind ik belangrijk. Voor meer specifieke setstyling of uitgebreide projecten werk ik met gespecialiseerde stylisten. Voor de foodstyling (het culinaire gedeelte) werk ik samen met koks (die soms tevens opdrachtgever zijn) of foodstylisten. De fotografie kan op vrijwel iedere gewenste locatie plaatsvinden. Studiolampen of ander flitslicht neem ik mee om te gebruiken als hoofdlicht of aanvullend licht.

architectuur | interieur

Een goede reeks architectuurfoto’s geeft het gebouw weer in zijn omgeving en de ruimtelijke ervaring die u ondergaat bij het benaderen en binnentreden van een gebouw. Uiteraard is de weergave van een mooi detail iets wat niet overgeslagen mag worden bij architectuurfotografie.
Tijdens mijn studie architectuur heb ik gevoel voor compositie ontwikkeld en mijn enthousiasme voor het detail. Het is voor mij een fijne ervaring om een mooi gebouw in mijn vizier te krijgen en verder te ontdekken. Architectuurfotografie geeft mij hiertoe de ideale kans.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!