Noa’s Dream

Ik ben al een poosje met Martijn Segers en Mark Hanegraaf aan een leuk project aan het werken. Wij maken een vrolijke app bedoelt voor jonge kinderen. Noa’s Dream is een interactieve iPad app, gericht op beleving, ervaring en leren. Je kunt met Noa op avontuur in haar droomwereld en allerlei grappige verassingen ontdekken. Haar dromen spelen zich af van hoog in de wolken tot diep in de zee.

Noa en Miauwtje springend op bed

Noa is vernoemd naar de 3 jarige dochter van Martijn Segers. De echte Noa is een grappig, lief, onderzoekend blond meisje, met grote verbeeldingskracht en een onstilbare honger naar avontuur! Een grote inspiratiebron voor ons en net zo schattig als de virtuele Noa.

De echte Noa

De Virtuele NoaDe echte Noa heeft laatst een nieuwe kat gekregen en hem Miauwtje genoemd. Natuurlijk komt Miauwtje terug in onze app. Hij is een beetje klungelig dier dat achter vogeltjes en visjes aan zit.

Ik maak alle tekeningen en het design en heb hier heel veel plezier in! Martijn (WyrmTale Games) zorgt voor de ontwikkeling van de software en Mark voor de geluidseffecten en muziek. Aangezien het voor ons een vrije tijd project is duurt het nog wel even voordat de app klaar is. Dat wordt ergens in 2012. Ondertussen kun je de nieuwste ontwikkelingen volgen op de website en blog van Noa’s Dream. Of via twitter @NoasDream. Op de website is een preview van een van de dromen te zien.

 

We doen erg ons best om er iets moois van te maken! Op dit moment hebben we de basis voor Noa’s slaapkamertje klaar en een groot deel van haar eerste droomwereld, waarin Noa door de lucht zweeft. Ook bevat Noa’s Dream wat leuke losse spelletjes zoals puzzelen en memory. We gaan hierna nog 3 andere droomwerelden maken.

 

***
Meer informatie over deze lieve ipad app voor kinderen op Noa’s Dream