mooqi

mooqi

Naast fotograferen ben ik graag bezig met illustreren. Mijn illustraties zijn veelal op papier gemaakt en handmatig ingekleurd met Polychromos kleurpotlood. Deze illustraties maak ik onder de naam Mooqi. Je kan meer zien en mijn shop bezoeken met edelsteen kaarten en bijbehorende edelsteen producten op Mooqi.nl

Mooqi is ook bezig met het illustreren van een kinderboek over een ziekenhuis opname van een kind met een longaandoening. Ik hoop hiermee samen met de schrijfster veel kinderen en hun ouders bij te staan. Meer hierover volgt!

Volg Mooqi op social media!

instagram

facebook

Of neem contact met me op:

contact

Een tekening gemaakt voor Juf Annette. Een juf met een kleurrijke retro kledingstijl.

Zij kan “haar” kindjes niet zien op school door de nu spelende corona crisis. Ze mist de kinderen en het voor de klas staan enorm. Gelukkig heeft Annette katten Guus en Piet om zich thuis bij uit te leven. Hopelijk blijven ze een beetje bij de les!

Ook deze dame mist haar werk tijdens de corona crisis. Nagelstyliste Ninetta leeft zich daarom maar uit op haar bejaarde Franse Bulldog Chica. Arm hondje!

Maar wel een hondje met de meest verzorgde nagels allertijden!

Veerle is een super schattige meid die je hart werkelijk laat smelten met haar vrolijke lach. Voor haar derde verjaardag maakte ik deze tekening.

Ik stelde haar zo voor als een soort Sneeuwwitje met liefdevolle kinderlijke onschuld tussen de diertjes en de bloemen. Dus haar twee witte katten en lapjes kat zijn er ook bij!

Paola heeft na een moeilijke tijd zichzelf overwonnen door eerst op een tandem met 2Climb2Raise naar de top van de Alpe D’Huez te gaan. En daarna heeft zij zelfs helemaal op eigen kracht mee gedaan aan de Alpe D’HuZes! En een andere mooie prestatie is dat zij haar ervaringen heeft opgeschreven in het boek “Zo rol ik”.

Sinds haar deelname is Paola helemaal in haar element op de fiets en denkt ze met veel plezier terug aan deze prestatie. Ik heb dit verbeeld door het spoor van bloemen dat ze achter laat tijdens haar beklimming. De bloemen bereiken haar in het hier en nu en staan naast haar in volle bloei.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!