Fotoseries op Eager!

Een aantal maanden geleden werd ik door Eager gevraagd om enkelen van mijn fotoseries aan te bieden op hun website. Eager is een stocksite voor fotoseries. De series op deze website zijn kwalitatief erg goed dus ik voelde me zeer vereerd.

De foto’s zijn er digitaal te koop of als kunstwerk met plexiglas verlijmd.

Snuffel er maar eens rond, dat is echt de moeite waard. Ik heb vier series op Eager staan waar ik onderstaande foto’s uit geselecteerd heb voor jullie. Misschien heb je ze al eens op mijn website zien staan. Mijn series zijn hier te zien.

 

Le Mont Saint Michel, Frankrijk

 

Fotografie in de kathedraal op Le Mont Saint Michel, Frankrijk.

 

Kennedyplein in Eindhoven

 

 

Arena Towers, Amsterdam Arena

 

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt op het Kennedyplein in Eindhoven en Amsterdam Arena.

 

Scheepswrak in Portbail, Normandie

 

Deze foto is ook gemaakt in Frankrijk. In het mooie vissersplaatsje Portbail, Normandie. Ik hoop dat ik dit jaar weer zulke mooie plekjes tegenkom op vakantie!

***
Meer architectuurfotografie en informatie op Monique van der Steen fotografie