fotografie voor GGZ Oost Brabant

Ik ben erg erg trots op dat ik afgelopen november een aantal keren heb mogen fotograferen voor GGZ Oost Brabant. Ik heb een aantal dagen vertoefd op de afdeling voor mensen met een lichte verstandelijke beperking in Huize Padua. Wat was dat een leuke ervaring! Leuke mensen ontmoet en veelal warm ontvangen.

Een aantal van de foto’s is gebruikt voor de introductie van de nieuwe naam van deze afdeling. Voor website en publicaties:

Daarnaast zijn er foto’s geplaatst in het vernieuwde magazine “Link+” van GGZ Oost Brabant. Zie de volgende pagina’s:

GGZ Kind en Jeugd (met modellen)

Verder heb ik in juli voor Link+ nr 2 de fotografie bij enkele artikelen verzorgd:


De foto’s zijn niet direct te vinden op mijn website aangezien we hiervoor geen toestemming gevraagd hebben aan alle afgebeelde personen.