exposities fabriek magnifique

Voor de derde keer heb ik een aantal foto’s geëxposeerd tijdens Fabriek Magnifique. Voor dit geweldige tweejaarlijkse Veghelse festival werk ik ook als vrijwilliger / fotograaf.

Dit jaar hadden we een prachtige plek in de Koekbouw op de Noordkade, tussen een diversiteit aan kunstenaars.

De serie “Verbinding” heb ik samen met styliste Nancy Fleskens gemaakt. Daarnaast heb ik nog een hele persoonlijke en recente serie geëxposeerd: “Tegenlicht”. Dit is een serie van 8 foto’s over de ziekte van mijn moeder. Zij is op 6 mei 2016 overleden aan maagkanker. Dit werk exposeren voelde als een eerbetoon aan de kracht van mijn moeder.

expositie koekbouw fabriek magnifique 2016

expositie koekbouw fabriek magnifique 2016

expositie koekbouw fabriek magnifique 2016

expositie koekbouw fabriek magnifique 2016

expositie koekbouw fabriek magnifique 2016

expositie koekbouw fabriek magnifique 2016

expositie koekbouw fabriek magnifique 2016

Ook mijn zoontje Lars is een kunstliefhebber en bekijkt het werk kritisch…