Carnaval in Oeteldonk

Ik heb een paar gezellige carnavalsdagen achter de rug in Oeteldonk. Ik ben niet met mijn Canon op stap geweest, maar kan het natuurlijk niet laten om wat foto’s te maken. Hiervoor heb ik een fijn compact cameraatje: Panasonic Lumix DMC-FT2. Shockproof, waterproof, dus ideaal voor carnaval! Natuurlijk niet zo’n goede kwaliteit foto’s als van mijn Canon 5D mark II, maar wel prima om de sfeer mee te vangen.

 

Nerd en Zeeuws meisje in cafe De Palm, Oeteldonk

Nerd en Zeeuws meisje in cafe De Palm, Oeteldonk

 

Geweldig hoe creatief sommige kostuums waren. Zo heb ik een spongebob, tweepersoons bed, whoopie cushion en een iphone voorbij zien komen. Maar ook simpel kan erg origineel zijn. Een vriend had een paar netjes mandarijnen op zijn hoofd. Die bleken echter iets te veel in de smaak te vallen, waardoor hij vanaf maandag met wat netjes uien verder moest. Altijd goed om een backup-outfit te hebben!

Ik was eigenlijk niet zo origineel want ik kwam twee andere Zeeuwse “meisjes” tegen. Natuurlijk moest ik even met deze girls op de foto!

 

Drie Zeeuwse meisjes in Oeteldonk

Drie Zeeuwse meisjes in Oeteldonk

 

***
Meer fotografie en informatie op Monique van der Steen fotografie